PRÁCE 🧰

Co můžeme očekávat v roce 2023 od značky Mitsubishi?

4. 2. 2023 1 min. čtení diskuze (0) Aktuality Mitsubishi

Nedalo nám to a napsali jsme do automobilek působících na českém trhu, jak to vidí s rokem 2023. Zajímal nás především vývoj cen a dodacích lhůt, ale také chystané novinky.

Co můžeme očekávat v roce 2023 od značky Mitsubishi?

Mitsubishi – novinky pro rok 2023

  • Jaký očekáváte vývoj cen u nových vozů v roce 2023?

Toto bohužel nelze vůbec předvídat…ceny se vyvíjejí a mění průběžně a speciálně nyní vidíme masivní zdražování prakticky u všech automobilek.

Vše se vyvíjí podle ekonomické situace, nákladů na transport, výše pojištění, ceny pracovní síly atd.

  • Jaká je aktuální čekací doba od objednání nového auta do jeho dodání? Dá se v roce 2023 očekávat v tomto směru zlepšení?

Očekáváme samozřejmě zlepšení. Změna by měla nastat hlavně s přicházející „evropskou“ výrobou = u nových modelů ASX a Colt.

  • Kolik novinek budete představovat v roce 2023 a kolik z nich bude čistě elektrických? Můžete být v tomto směru konkrétní a prozradit konkrétní názvy/jména aut?

V roce 23 budou dvě zásadní novinky…Nové ASX (duben) a nový Colt (říjen). Přes velmi širokou škálu pohonů nebude čistě elektrický ani jeden model.

  • Budeme rádi, když se pochlubíte čímkoliv dalších, co bude stát v roce 2023 za pozornost našich čtenářů

V roce 23 chceme dále rozšiřovat dealerskou síť v Čechách i na Slovensku…a to právě pro nastupující modely ASX a Colt a očekávané prodeje.

Zdroj info: Mitsubishi.
Zdroj médií: Mitsubishi.

Podobné články