PRÁCE 🧰

Race the streets: Užijte si poslední závod v legendárním Českém Těšíně

19. 5. 2024 2 min. čtení diskuze (0) Aktuality

Adrenalinová show plná driftu, rychlých aut a napínavých soubojů! To je Race the Streets, série závodů, která se každoročně koná na Slovensku a v Česku. Přijďte se naposledy podívat do Českého Těšína.

Race the streets: Naposledy v Českém Těšíně

Připravte se na nezapomenutelný zážitek plný rychlosti, dovedností a vzrušení! S velkým nadšením vás zveme na závod Race The streets, který se bude konat v legendárním Českém Těšíně letos již naposledy. Tento výjimečný závod se uskuteční v sobotu 25. května 2024 a slibuje, že bude jednou z nejvíce fascinujících motoristických událostí, které jste kdy zažili.

Hledáte akci, kde zažijete adrenalin na vlastní kůži a potkáte své oblíbené závodníky? Pak si nenechte ujít Race the Streets! Jedná se o jednu z mála akcí, kde se můžete osobně setkat s jezdci, které obdivujete. Zblízka si prohlédněte jejich úchvatná auta a diskutujte s ostatními o všem, co vás na autech baví.

Race the streets: Naposledy v Českém Těšíně

Naposledy v Českém Těšíně

Tento rok je speciální – je to poslední příležitost vidět RTS v Českém Těšíně, a pořadatelé závodu jsou připraveni to oslavit ve velkém stylu! Přímo v srdci města budete mít jedinečnou možnost vidět nejlepší jezdce z České republiky, Slovenska a Polska, jak bojují o vítězství na dráze, která se vine mezi městskými ulicemi, obklopená masivními betonovými bariérami. Tato dráha, připomínající arénu z videoher, nabízí zajímavé výzvy, u kterých se vám i závodníkům bude tajit dech!

A to není vše! Závod bude doplněn speciálními efekty, které z každé jízdy udělají vizuální a zvukovou symfonii, tak jak tomu bylo i u předešlých ročníků. Vrcholem dne bude velké večerní finále, kdy celou závodní arénu rozzáří barevná světla, což vytvoří atmosféru, na kterou nikdy nezapomenete.

360° zóna je samozřejmostí

Aby vám pořadatelé zajistili ten nejlepší možný zážitek, připravili pro vás unikátní diváckou zónu. Odtud budete mít 360stupňový výhled na celou trať, takže vám rozhodně nic neunikne. Budete přímo v centru dění, a budete sledovat závodní speciály prohánějící se všude kolem vás. Čeká na vás také vynikající občerstvení, zábavní moderátoři, doprovodný program a živá hudba, tak jak to bylo samozřejmostí na každé akci z režie pořadatelů RTS. Přijďte se rozloučit s posledním ročníkem RTS v tomto malebném městě a zažijte den plný nezapomenutelných momentů.

Zdroj info: Race The Streets.
Zdroj médií: Nikola Vrabel.
Nikola Vrablová

Autor článku
Nikča snila o tom být ekologem - láska k autům ji ale přivedla na jinou cestu. Od školy si chodívá odpočinout na garáž, kde opravuje svůj německý šestiválec.

Podobné články