PRÁCE 🧰

Metabond aditiva

2. 2. 2020 1 min. čtení diskuze (0) Tipy a rady Jak vybrat aditivum Koupě aditiva podle značky Rádce motoristy Provozní kapaliny vozidla

Aditiva se stala součástí života motoristů a jejich moderních automobilů. Aby vše dobře fungovalo, je vhodné sáhnout po té správné značce. 

Mezi velkou konkurencí se objevuje zajímavá firma Metabond, která ale může některé uživatele odradit svou cenou aditiv. Na druhou stranu z řad uživatelů, kteří se na diskuzních fórech dělí o své zkušenosti, to vypadá, že se nejedná o sáhnutí vedle a produkty opravdu fungují. Nejvíce si motoristé chválí snížení spotřeby a snížení hluku motoru. Někteří z nich dodávají i pozitivní ohlasy na snížení kouřivosti u naftových motorů. 

Kdo by to jen řekl, že tato společnost začínala jako výrobce nářadí pro řemeslníky? Ale jak šla doba dál, bylo třeba držet krok s okolním světem, a tak se přidaly další produkty, kterými se firma začala zabývat a prodávat je. V současné době se firma zaměřuje svými aktivitami na výrobu a vývoj průmyslových maziv.

Vlastnosti aditiv Metabond

Metabond se zaměřuje na výrobu kvalitních produktů, jejichž složení tvoří z velké částí keramické nanočástečky. Ty jsou tak malé, že dokážou proniknout i nejjemnějším filtrem. Snadno se tak dostanou tam, kam mají. Výrobce dokonce deklaruje snížení tření motoru a to až o 60 % při dlouhodobějším používání produktu. Tím se snižuje spotřeba a samozřejmě šetří peněženka. 

Nabídka aditiv značky Metabond

Produkty Metabond

V katalogu firmy lze najít hned několik variant produktů, které se netýkají jen olejových nebo palivových aditiv. Opět můžete svému autu dopřát komplexní péči od jedné značky. Co se týká ceny, tak ta je poněkud vyššího charakteru.

  • Metabond Megasel aditivum do nafty
  • Metabond Megalene Plus aditivum
  • Metabond 2T UNIVERSAL
  • Metabond DPFCC Aditivum do nafty pro regeneraci a čištění filtru pevných částic
Zdroj médií: redakce.

Podobné články